Taoffen Sandalen Voor Dames Mules Sandalen Rood

B07BJXYDSK
Taoffen Sandalen Voor Dames Mules Sandalen Rood
  • schoenen
  • synthetische zool
  • <i>shipping time: generally, standard shipping: about 7-15 days for delivery time expedited shipping: 3-5 days for delivery time.</i> <b>levertijd: algemeen, standaard verzending: ongeveer 7-15 dagen voor levertijd versnelde verzending: 3-5 dagen voor levertijd.</b> <i>the expedited shipping may be delayed more 2 days because the courier will not dispatch on weekend, so the delivery will be delayed to next monday</i> <b>de versnelde verzending kan meer dan twee dagen worden vertraagd omdat de koerier in het weekend niet zal verzenden, dus de bezorging zal worden uitgesteld tot de volgende maandag</b>
  • <i>size tips: please check with our size chart on the image department to choose the suitable size for you.</i> <b>maattips: neem contact op met onze maattabel op de beeldafdeling om de geschikte maat voor u te kiezen.</b> <i>please choose a appropriate size according to your feet.</i> <b>kies een geschikte maat volgens uw voeten.</b> <i>if you still have problems with the size, please do not hesitate to contact us</i> <b>als je nog steeds problemen hebt met de grootte, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen</b>
Taoffen Sandalen Voor Dames Mules Sandalen Rood Taoffen Sandalen Voor Dames Mules Sandalen Rood Taoffen Sandalen Voor Dames Mules Sandalen Rood Taoffen Sandalen Voor Dames Mules Sandalen Rood Taoffen Sandalen Voor Dames Mules Sandalen Rood
Toggle menu
Login
Sperry Mens Navigator Venetiaans Slip Op Bruin 9 M

Australië Luxe Collectieve Dames Foxy Laars Kastanje
[email protected]

Een toekomstgerichte ondersteuning op maat van de apotheker!
31 mei 2018

Huidkanker is de meest voorkomende én snelst stijgende vorm van kanker in ons land. Jaarlijks komen er 37.000 huidkankerpatiënten bij. Ter vergelijking, er worden elk jaar circa 67.000 andere invasieve tumoren (kankers die zich uitgezaaid hebben) gediagnosticeerd in België. Het grootste deel van de huidkankers wordt veroorzaakt door overmatige blootstelling aan zonlicht. Op www.euromelanoma.org vind je alle informatie over hoe huidkanker voorkomen en vroegtijdig herkennen.

Met de stijgende temperaturen en de zomer in het zicht, is het opnieuw belangrijk om je patiënten te sensibiliseren zich te beschermen tegen de zon. Daarnaast is het ook belangrijk om je patiënten aan te sporen hun huid na te kijken op verdachte plekjes en naar de specialist te gaan om verdachte plekjes te laten nakijken.

Tijdens de preventieweek van Euromelanoma, het netwerk van Europese dermatologen, laten zo’n 1500 Belgen hun huid gratis onderzoeken bij de dermatoloog. Deze preventieweek is toe aan haar 20ste editie en loopt dit jaar van 14 tot 18 mei. In samenwerking met VAN en APB, zorgt Euromelanoma ervoor dat patiënten vanaf dinsdag 22 mei in de apotheek terecht kunnen voor een speciale ‘Skin Memories’-sticker, die je via Facebook eraan herinnert om je huid na te kijken op afwijkende moedervlekjes. Je kan deze stickers bestellen via de groothandel met onderstaande CNK-codes.

Over Euromelanoma - www.euromelanoma.org

Euromelanoma is een netwerk van vrijwillige Europese dermatologen in 33 landen. Samen werken ze aan meer bewustzijn rond huidkanker. Door het grote publiek te informeren en te sensibiliseren, maar ook door hun wetenschappelijke kennis met dermatologen wereldwijd te delen en nationale en Europese beleidsmakers te ondersteunen en te adviseren. Al meer dan een miljoen mensen bezocht de website www.euromelanoma.org en al 450.000 mensen lieten zich gratis nakijken op huidkanker tijdens de jaarlijkse preventiedagen. Euromelanoma werd opgericht in 1999 op initiatief van zes Belgische dermatologen (T. Maselis, M. van Daele, C. Pirard, V. del Marmol, B. Richert en K. de Boulle).

Sam Edelman Dames Kavi Sneaker Jute Metallic Leer

Ook interessant

Musée Picasso Parijs

Het Musée Picasso is gevestigd in het Hôtel Salé, midden in Parijs in de levendige wijk de Marais. In het museum zijn meer dan 5.000 werken van de kunstenaar te zien.
Lees verder

© Atout France/Maurice Subervie

Louvre Parijs

Een must-see museum -van binnen en van buiten. Het Louvre is het grootste museum van Europa en ontvangt jaarlijks bijna 9 miljoen bezoekers.
Lees verder

© OTCP-David Lefranc

Parijs: Musée d'Orsay

In 1977 nam president Valéry Giscard d'Estaing de beslissing om de gare d’Orsay om te bouwen tot een museum van de 19de eeuw.
Lees verder

© Atout France / Phovoir

De Nationale Galerijen van het "Grand Palais"

Het Grand Palais werd van 1897 tot 1900 gebouwd ter gelegenheid van de Wereldtentoonstelling in Parijs.
Geox Jaysen Rose roze Dames Sportschoenen Goud

© Moulin Rouge®

Moulin Rouge in Parijs, beroemdste cabaret ter wereld

Een bezoek aan de beroemde Moulin rouge brengt je terug naar een andere wereld.
Lees verder

© Centre des monuments nationaux. J.M. Charles

Arc de Triomphe

Beklim de Arc de Triophe voor een uniek uitzicht over de Champs-Élysées.
Lees verder

© Atout France/Phovoir

De Eiffeltoren

De Eiffeltoren is het beroemdste en meest bezochte monument van Parijs.
Lees verder

© AFP PHOTO/BERTRAND GUAY

Fondation Louis Vuitton in Parijs

Als een ijsberg in hartje Parijs of als een glazen wolk die drijft boven het Bois de Boulogne: dat is Fondation Louis Vuitton.
Droompaar Dames Flapointedshine Pump Gold

© Disney - all rights reserved

Norman B. Leventhal Map Center at the Boston Public Library

700 Boylston St, Copley Square, Boston MA 02116 617-859-2387

Exhibition Gallery Learning Center hours

  • Monday–Thursday: 10am–7pm
  • Friday Saturday: 10am–5pm
  • Sunday: 1pm–5pm
Learn More

This website was made possible by support from the Boston Public Library, the National Endowment for Humanities (NEH), and the Institute for Museum and Library Services.

Copyright Norman B. Leventhal Map Center